Aktivizáld célcsoportod a gamification segítségével!

A gamification megoldások megragadják a felhasználók figyelmét és proaktivitás útján kerül kapcsolatba a márka üzenetével!

#gamification

Mi az a Gameathlon?

A Gameathlon egy komplex, videójátékokra épülő, gamifikált, moduláris megoldás.

A megoldások között szerepelnek offline, virtuális és hibrid játékos modulok. A mérhető eredményeknek és a beépített Leaderboard Systemnek köszönhetően, a játékok versenyzésre adnak lehetőséget.

Internal event

Nincs csapatépítés verseny nélkül! Ki a leggyorsabb, legügyesebb, legokosabb a teamben? Ki állít fel új rekordot? Ezzel sarkalva a többieket mind jobb és jobb eredményekre!

Sales support

A Gameathlon tökéletes megoldás promóciós helyszín kialakításra - szinte 100%-osan brandingelhető / testreszabható. Játékosan aktivizálja a vásárló közönséget.

Interactive event

Szeretné színesebbé tenné eseményét és a passzív közönséget bevonni a rendezvénye vérkeringésébe? Akár több kis helyszínnel, versennyel, villám játékkal mozgatjuk meg a látogatókat.

HR support

A gamifikált megoldások kiszolgálják a új generáció igényeit, támogatják a szervezet ismertségének és pozitív munkáltatói képének növekedését és vonzóbbá teszik a munkáltatót.

Akik már szintet léptek és kipróbálták a gamification megoldásokat

Fizikai és virtuális megoldások

Állits össze a saját Gameathlonod!

A moduláris felépítésnek köszönhetően a Gameathlon egyes elemei számos módon testreszabhatóak. A megoldások között szerepelnek offline játékos modulok és egyedi fejlesztésű digitális játékok. Az Offline Gameathlon játékai között a klasszikusoktól, a legmodernebb VR megoldásokig minden megtalálható, melyet a játékmestereink 1-2 perc alatt meg tudják tanítani a résztvevőknek.
A Virtual Gameathlon platformfüggetlen, egyedi fejlesztésű játékai lehetőséget kínálnak a játékok online térbe történő áthelyezésére.

Offline Gameathlon

Modulok

BE A RACER

A Playseat rendszeren alapuló autó szimulátor rendszer ultra-realisztikus vezetési élményt tesz lehetővé. A legfrissebb játékok, a legjobb grafikai élménnyel párosítva. Gyere és versenyezz a gépi ellenfelekkel, vagy akár más látogatók ellen. Légy te az utak királya!

Részletek

PLATFORMER PRO

Ki ne szeretné az ügyességi játékokat, amik egyszerre mozgatják meg az agyat és a reflexeket?! Az olyan klasszikusok mint a Sonic és a Rayman franchise mellet már a kooperatív élményre épülő Unravel és Overcooked sorozatokkal is találkozhatnak a látogatók.

Részletek

COMPUTER KING

A 2000-es évek elején ők voltak az online videójátékok koronázatlan királyai, amikkel a mai napig emberek milliói játszanak. Gyere próbáld ki magad és mutasd meg a tudásodat!

Részletek

FIGHT CLUB

Kicsik és nagyok! 6 éves kortól 18+-os játékokig! A Dragon Balltól a Mortal Combat XI-ig! Nem számít ki vagy, honnan jössz, mindenki egyforma esélyekkel indul a győzelemért!

Részletek

SPORT ADDICT

Profi vagy kosárban, LeBron James leborulna? Jól cselezel a pályán és lazán osztod a kötényeket, úgy, hogy Messinek is leesik az álla? A kanadai jégkorong válogatott óránként nézi az email fiókját, hogy mikor jelentkezel? Mutasd meg hogy a virtuális térben sincs ellenfeled!

Részletek

CONSOLE PARTY

A konzol kínálat legújabb tagja, a világ egyik legrégebbi fejlesztőitől. Összehozza a generációkat, gyerekeknek és szülőknek egyaránt minőségi szórakoztatást nyújt exkluzív címeivel.

Részletek

MOVE YOUR BODY

Az egyénileg, vagy csoportosan játszható Just Dance keretében a látogatók a képernyőn különböző koreográfiákat táncoló figurákat utánozzák. Az egyénileg játszható játékban a feladat a VR szemüvegben érzékelt virtuális térben közeledő kockák széthasítása lézerkarddal, méghozzá ütemre és irányra pontosan.

Részletek

RETRO RIVALS

Elmúltál 40 és megmutatnád az új generációnak, hogy még bőven nem lehet téged leírni!? Itt vannak a klasszikusok amiken felnőttünk, a XXI. század grafikai követelményei szerint feltuningolva.

Részletek

WINNING TEAM

Csapatjátékosok figyelem! Itt az idő hogy megmutassátok: csapatban is tudjátok mi a dolgotok! Mentsétek meg az űrhajót vagy hatástalanítsátok a bombát! Az idő ketyeg és csak csak együtt tudjátok megoldani a vészhelyzetet!

Részletek

MOBILE MADNESS

Kikapcsolódnál és csak 5 perced van? A legújabb játékos platform a mobiltelefon! Legyen szó kooperatív vagy kompetitív játékról - a telefon mindig kéznél van!

Részletek

Virtual Gameathlon

Játékok

WAFFELSÉG

Építsd meg a legmagasabb waffelekből álló tornyot. Az elkészült édességek egymásra pakolása könnyűnek tűnhet, de vigyázz, mert a waffel tornyok eléggé instabil szerkezetek!

Kipróbálom

BALL-A-TON

Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb labdazsonglőr az interneten! Tartsd a labdát a levegőben és érj el minél több pontot!

Kipróbálom

SPEED ADDICT

Felkészültél a száguldásra? Kerüld ki a lassú sofőröket, gyűjtsd a pontokat és juss minél messzebb a játékban!

Kipróbálom

MATCH3

Tervezd meg a lépéseidet úgy, hogy 3 vagy több terméket illesztesz egymás után, használd okosan az erősítőket!

Kipróbálom

HACK THE CODE

Törd fel a négy számjegyű kódokat, juss be a biztonságos rendszerekbe, legyél egy igazi Hackerman! #H4CKTH3C0D3

Kipróbálom

PROBLEM SOLVED

Oldd meg egy mozdulattal az érdeklődők felmerülő problémáit és varázsolj a morcos érdeklődőkből boldog vásárlókat!

Kipróbálom

SHOPPER

Koordináld a bolt működését, növeld a bevételeket, bővítsd a kinálatod és szolgálj ki minél több vásárlót!

Kipróbálom

Úgy gondolod, készen állsz a gamification használatára?

info@gameathlon.hu

+36 30 3039 098

2020 - 2021 Gameathlon powered by Universum 8, minden jog fenntartva.