DOCFINIT HARDWARE admin április 14, 2022

DocFinIT Hardware – Széles palettájú hardware kereskedelem

Komplett és széles termékkínálattal szolgáljuk ki megrendelőink minden informatikai, elektronikai, és gépgyártási hardver igényeit, a legmagasabb szinten. Első, és legfontosabb célunk, hogy a követelmények és elvárások felmérése után megtaláljuk az ideális hardvert – tudjuk, mire van szüksége, és megtaláljuk Önnek!

Portfóliónkban megtalálhatóak magas rendelkezésre állású informatikai hardver eszközök, egyedi tervezést igénylő elektronikai komponensek, különböző célgépek, innovatív 3D nyomtatók vagy akár ipari alkatrészmosó berendezések is.

hardware
hardware
3D Nyomtatók

A 3D nyomtatók fő alkalmazásterülete a gyors prototípuskészítés a gyártási folyamatokban, de a technológia fejlődésével egyre nagyobb teret kap az ipari és orvosi alkalmazás is, az építészet, a mindennapi fogyasztói termékek, alkatrész-ellátás, sőt, még a repülőipar is. Gyorsabb gyártást, jobb minőségű modelleket tesznek lehetővé, miközben a termékek könnyen testreszabhatóak, különböző méretben és formában lehet elkészíteni, rövid idő alatt.

3D Nyomtató kiegészítők és alkatrészek

Kiváló minőségű termékeket csak prémium alapanyagokból lehet előállítani. A fóliáktól a filamenteken át a mindennapos, vagy éppen ritkábban cserélendő alkatrészekig mindent biztosítunk Önnek, hogy a munka mindig zavartalan lehessen cégében.

3d-nyomtatok-kiegeszitok
hozekezelo-kemencek
Hőkezelő kemencék

A legkülönfélébb hőkezelési felhasználási területekre tudunk Önnek megfelelő kemencét kínálni a gépjárműipartól a hadiiparon át a fémmegmunkáláson át a kézműves eszközökig. Igény esetén gondoskodunk a hőkezelő kemencék telepítéséről, karbantartásáról is.

Lézervágó gépek

Kiemelkedő vágási képességű, ugyanakkor költséghatékony üzemeltetésű lézervágó gépeink segítenek az Ön gyártási folyamatait még hatékonyabbá és sikeresebbé tenni. A készülékeinkhez garantáljuk a szervizhátteret és az alkatrész-ellátást, illetve tartozékokból is széles kínálattal állunk rendelkezésre!

lezervago
csomagolo
Ipari csomagoló és vákuumozó berendezések

Ipari csomagoló és vákuumozó gépeink megfelelnek az EU-s szabványoknak, valamint a munkavédelmi szempontoknak egyaránt. Igény esetén biztosítjuk az üzembe helyezést is, valamint megtalálja a csomagoláshoz szükséges tartozékokat, tasakokat is kínálatunkban.

Fémolvasztó kemencék

Kínálatunkban felvonultatjuk a leghatékonyabb energiafelhasználású, prémium kivitelű, illetve a kiváló ár-érték arányú olvasztókemencéket, legyen szó aknás vagy tégelyes rendszerű kemencékről, kisebb, vagy nagyobb kapacitású megoldásokról.

olvastokemence